individuele sessies

Individuele sessies zijn gericht op de directe ervaring van innerlijke waarheid. Zo kijk je vanuit je diepste zelf naar jezelf en de wereld om je heen en kom je uit de verwarring. De sessies kunnen op verschillende manieren worden ingezet.


IMG 4092

Zodra de verwarring ten aanzien van een situatie is doorzien en de waarheid is herkent, kun je de beperkende gedachte niet meer geloven. Hierdoor verliezen stressvolle gedachten hun kracht en laten ze je los. Zo kom je tot ontspanning en bevrijdt jezelf van de dwangmatige impulsen van je geconditioneerde mind.


EEN OPEN MIND EN HART 

Door zelfonderzoek, d.w.z. vanuit een open mind en hart, onderzoek je je gedachten en patronen rond situaties die conflict en stress veroorzaken in jouw leven. Deze situaties zijn een uitnodiging om tot inzicht en bevrijding te komen. Conflict en stress in je lichaam zijn een indicatie dat je iets gelooft en dus leeft wat niet overeenkomt met jouw diepere waarheid. Het is hoe de intelligentie van ons (onder)bewustzijn middels ons lichaam met ons communiceert. Door dit te onderzoeken, wordt de illusie bevrijdt en wordt persoonlijk lijden ingeruild voor ruimte en keuze. Leed is namelijk onvermijdelijk, maar lijden is weldegelijk optioneel. Mits je je hiervan bewust bent.

 

GEDACHTEN ZIEN VOOR WAT ZE ZIJN

Het leven is dus de ultieme leermeester om je middels de ervaring van vernauwing en verkramping in het lichaam te laten weten waar bevrijding mogelijk is. Om zo te duiden op gedachten en patronen die je beperken omdat ze niet waar zijn. Het is als een “conspiracy-theory”. Door allerlei situaties nodigt het leven je voortdurend uit om tot waarheid en dus tot zelfbevrijding te komen. Zodra de verwarring ten aanzien van een situatie is doorzien en de waarheid is herkent, kun je de beperkende gedachte niet meer geloven. Hierdoor verliezen stressvolle gedachten hun kracht en laten ze je los. Zo kom je tot ontspanning en bevrijdt jezelf van de dwangmatige impulsen van je geconditioneerde mind. De mind die een internalisering is van de ideeën van de buitenwereld in plaats van wie je werkelijk bent. Ook kunnen we de sessie wijden aan een verdieping van inzicht ten aanzien van jouw fundamentele vragen ten aanzien van het leven en jouw persoonlijke proces van bevrijding. 

 

SESSIE INFORMATIE

Een sessie bedraagt € 75,- (contant af te rekenen) en duurt ca. 1,5 uur. Wil je met regelmaat begeleid worden en meerdere sessies opeenvolgend doen? We kunnen dan een totaalprijs afspreken. Dat is een ander bedrag dan een optelling van losse sessies. Woon je wat verder weg of kun je om een andere reden niet op locatie komen dan kan een sessie ook via Skype.


 

© angelique romeijn