introductielezing

Op dit moment staan er geen nieuwe data gepland.


De interactieve introductielezingen zijn een uitnodiging om kennis te maken met het ‘werk' om dat wat niet waar is te doorzien.  Dat wat je door de tijd heen bent gaan geloven over jezelf, anderen en het leven waardoor je niet vrij bent om de realiteit te ervaren zoals die is. Dit resulteert in een beperkte ervaring van het leven en gaat veelal gepaard met conflict en stress binnen jezelf en in situaties met anderen.


"Hoe de uitdagingen en stress die we ervaren in het dagelijks leven te gebruiken als uitnodiging voor zelfonderzoek. "


Let op: als je je aanmeldt, wordt er op je gerekend. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus mocht je die avond toch niet komen, laat dit dan tijdig weten. Zo kan iemand anders gebruik maken van de door jou gereserveerde stoel.


INHOUD VAN DE AVOND:

Over de mechanieken van de mind en hoe het ons gevangen houdt in een beperkte toestand van stress en ander leed waardoor de zuivere realiteit en grootsheid van het leven en van wie we ziijn verborgen blijft. Hoe de uitdagingen en stress die we ervaren in het dagelijks leven te gebruiken als uitnodiging voor zelfonderzoek als weg naar realiteit en het leven van de waarheid die we zijn. 

De avond betreft uitleg en verdieping omtrent ontwaken in de realiteit door middel van een ‘praatje’, we doen een oefening om te ervaren waarover we praten en er is gelegenheid voor het stellen van vragen en/of uitwisselen van ervaringen die betrekking hebben op dit thema.

© angelique romeijn